16 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА.  Всичко по темата: Руската инвазия

...
16 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА. 
Всичко по темата:
Руската инвазия
Коментари Харесай

ДЕН 16 ОТ ВОЙНАТА: Руските сили са обстрелвали украинско, където има експериментален ядрен реактор

16 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2285
Проследете най-важните вести в развиване: 
 
08:48
Лекар от Украйна: Ако не се спре Путин - онкоболните деца ще станат повече


Страхувам се, че в случай че не спре експанзията на Путин и Русия, пациентите в детската онкология, ще станат повече. Тази мрачна прогноза направи в ефира на Българска национална телевизия доктор Александър Истомин, детски доктор, който сега е в детската болница в Лвов. По думите му при неналичието на медикаменти и химиотерапия в мазетата, съществува риск лекуването да не е сполучливо и да се развият рецидиви. Пътуването при евакуация води до инфекциозни затруднения, сподели още той.
Копирано
08:31
Руски сили са нанесли удари против украинския град Днипро, има умрял


Руските войски са направили тази заран въздушни удари по украинския град Днипро, оповестиха в Телеграм украинските служби за справяне с изключителните обстановки, представени от организация Укринформ.
Копирано
08:03
Ген. Попов: Когато руснаците влязат в Киев, войната ще стане ужасна-съпротивата ще е огромна, допустимо е жителите да победят


Когато воюваш с мирни жители, войната става ужасна. Тогава става въпрос кой ще издържи душевен на този смут. Културата на съветската войска е следната: тя би трябвало да пази Русия, врагът постоянно е извънредно неприятен и би трябвало да се унищожава. Руската войска сега не може да си разреши огромни жертви. Когато влязат в Киев, войната ще стане ужасна - съпротивата ще стане доста страшна и е допустимо жителите да победят. Това съобщи някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов в студиото на утринния блок на Нова телевизия.
Копирано
07:36
Украйна остава без дата за присъединение към Европейски Съюз


Ще се търси отговорност за закононарушенията на виновните за войната в Украйна. Това се чака да написа в декларация на евролидерите, които заседават през вчерашния ден и през днешния ден във френския град Версай.
Копирано
07:15
Гаспаров: В Съединени американски щати разясняват, че в случай че се стигне до химическо оръжие, Западът може да се намеси


Това, което се разяснява в Съединени американски щати е, стигне ли се до потреблението на химическо оръжие, търпението на Запада може да се изчерпа. Ако се употребяват химически оръжия във войната против цивилното население, даже против военното, Западът може да се намеси. Това съобщи в "Денят стартира " кореспондентът на Българска национална телевизия в Съединени американски щати Симеон Гаспаров.
Копирано
07:09
Джанет Йелън: Обмислят се спомагателни наказания против Русия


Министърът на финансите на Съединени американски щати Джанет Йелън съобщи в четвъртък, че американските управляващи "ще продължат да обмислят и разискват спомагателни наказания, които в действителност ще лишат Русия от ресурсите, нужни за водене на война ", съобщи БНР.
Копирано
07:00
Кристалина Георгиева: Войната в Украйна ще намали прогнозата за световния напредък


Войната в Украйна и огромните наказания против Русия провокираха стесняване на световната търговия и внезапно покачиха цените на храните и силата и ще принудят Международния валутен фонд да понижи прогнозата си за световния напредък идващия месец, съобщи ръководещият шеф на МВФ Кристалина Георгиева, съобщи Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:36
Джъстин Трюдо: Канада ще одобри оптимален брой бежанци от Украйна


Министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо сподели през вчерашния ден по време на визитата си в Полша, че страната му ще одобри колкото се може повече бежанци, бягащи от войната в Украйна, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
06:29
Руските сили са обстрелвали украинско висше учебно заведение, където има пробен нуклеарен реактор


Руските сили са обстрелвали висше учебно заведение в украинския град Харков, където има пробен нуклеарен реактор, а прилежащото общежитие е обхванато от пожар, заяви почитан държавен чиновник, съобщи Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР